Mother’s Day

60789034_1049927218535980_3972633397754331136_o

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Mother’s Day

We celebrated mothers the right way this past Sunday on Mother’s Day by making each one of them feel special. Thanks to everyone who was a part of this fun day. Mothers, thanks for always being there and loving us no matter what, we appreciate you!

More To Explore

Sale Day

Boekedag

Naweke by Canal Crossing is altyd pret! Die afgelope naweek het die bekende kinderboek-skrywer De Wet Hugo kom kuier om te praat oor sy nuwe boek, Meisie in die Maanlig. Kinders en ouers is uitgenooi om voorlesings, lekker kos en ‘n speel area te geniet. #CanalCrossing #CanalCrossingPotch

Sale Day

Mother’s Day

We celebrated mothers the right way this past Sunday on Mother’s Day by making each one of them feel special. Thanks to everyone who was a part of this fun day. Mothers, thanks for always being there and loving us no matter what, we appreciate you!